Masini second-hand fiabile pentru familii

1. Ford Focus

Nu este deloc surprinzător faptul că Focus se află in top și, probabil, nu este prea șocant să o vedem pe primul pas. Există numeroase motive pentru care aceasta a fost aleasa masina secondhand a anului 2014. O manevrabilitate extraordinara, economica,  o gama larga de motoare, tot ce ti-ai dorit de la o astfel de “jucarie” . Verificati radioul pentru că unii au probleme, dar în caz contrar puteți adăuga Fordul pe listă de masini fiabile si  foarte bune.

Recomandarea noastra: 1,6 Ecoboost Titanium

2. Volkswagen Golf

Din nou, nu o mare surpriză pentru a vedea Golful pe podium. Este vorba doar de costurile puțin mai ridicate ale Golfului, care îl împiedică să detroneze masina Focus de pe primul loc. Acesta este un motor clasic, care este bine constructuit, deși stilul nu este pe gustul tuturora. Pe de altă parte, exista o problema la emisii, asa ca verificați acest lucru, împreună cu filtrele de particule, precum și daca se aude orice zgomot ciudat din bord.

Recomandarea noastra: 1.4 TSI

3. Ford Mondeo

Nu e rău, Fordul vine cu două modele pe acest podium. Mondeos-urile sunt mari, se descurcă bine, sunt practice și dispun de o mulțime de echipamente standard, inclusiv aer conditionat, control de viteza și parbriz incalzit. La motoarele pe benzină, probabil, nu se merită, așa că rămâi cu un motor diesel. Turbodieselul de 2.0 litri merge bine și este destul de rafinat. Dacă verificați mașina, acordați atenție scaunelor, deoarece acestea pot fi montate prost.

Recomandarea noastra: 2.0 TDCi 140 Zetec

Daca aveti probleme cu turbina, va recomandam Marvis Auto. Programati-va pentru o reconditionare de turbosuflante.

4. Volkswagen Passat

Sunt plăcute la condus, rafinate și elegante și este spatioasa atat pentru pasageri, cat si pentru bagaje. Cele mai multe dintre cele de pe piață sunt dieseluri, deci analizati daca acestea au probleme cu emisiile. În caz contrar, sunt solide.

Recomandarea noastra: 2.0 TDI SE

5. Skoda Octavia

Masina solidă, bună și foarte confortabilă, singurul lucru care ii lipsește este dimensiunea mica, dar majoritatea se vor mulțumi cu o Octavia mare și confortabilă. Elementele elegante pe care le dori și le puteți adauga vor face o masina de familie accesibilă de prima clasa. Va sfatuim sa rămânemti la o dimensiune medie a motorului, benzina de 1,6 FSI.

Recomandarea noastra: 1.6 FSI SE

6. Vauxhall Astra

Astra reprezintă întotdeauna o valoare bună pentru piața de autoturisme uzate, din cauza valorii scazute la revânzare. Astra are, de asemenea, un spațiu decent în interior, dar trebuie verificată deteriorarea materialelor plastice și a materialelor din cabină.

Recomandarea noastra: 1.4T Sri

7. Skoda Superb

Mare, spațioasa și ieftina, există motive plauzibile sa o indragiti instant. Motorului diesel de 2,0 litri este foarte economic și rafinat. Echipamentul este generos, astfel încât inca din fabricatie vine echipata cu aer conditionat, jante din aliaj și geamuri electrice, iar modelul SE mai adaugă si controlul climatizării, senzori de parcare, touch-screen si stereo. Dar trebuie să verificați emisiile VW.

Recomandarea noastra: 2.0 TDI SE

8. Honda Civic

În ciuda reputației Honda pentru fiabilitate, Civic se strecoară doar pe pozitia 8. Cu toate acestea, acestea sunt extrem de fiabile, cu jante mari, motoare economice și foarte spatioase.

Recomandarea noastra: 1.8 i-VTEC SE

9. Kia Ceed

Una dintre advantajele pentru modelul Ceed este garanția transferabilă de șapte ani, deci există șanse să cumpărați o masina aflata încă în garanție. Este practică, cu mult spațiu în interior și în portbagaj. Nu puteti fi deplin multumiti de ea, dar este un hatchback de familie bun.

Recomandarea noastra: 1.6 CRDi 125 1 ISG 5dr

10. Mazda 6

Aceasta este o mașină de familie foarte bună, cu foarte mult spațiu. Sunt mașini economice, deși rafinamentul nu este atât de ridicat. Ascultați, în special, zgomotele de la bordură și scârțâitul din consola centrală.

Recomandarea noastra: 2.2D 136 TS3

Marvis