Tendintele anului 2017 in materie de BLUGI BARBATESTI

Pentru ca banalul negru ne plictiseste, avem o multitudine de stiluri la blugi de incercat, de la modele cu taieturi, pana la blugi de culoare prespalata. Unii designeri spun ca denimul inchis la culoare, cu croiala clasica este singurul lucru care merita investitia pentru versatilitate si longevitate. Si suntem de acord, intr-o oarecare masura, denimul s-a modificat mult in ultimul timp.
Tendintele din anul acesta spun ca este o perioada buna pentru un outfitt all demin. Combateti tendinta delicata prin potrivirea unei jachete din denim cu blugi inchisi, drepti. Pentru o abordare sofisticata si casual alegeti jeansi negri, cu o camasa de denim albastra. Eforturile dumneavoastra ar trebui sa se concentreze pe asigurarea ca ambele articole din denim sunt vizibil diferite.
denim barbati
Camasi blugi
Tendintele anilor 90’ sunt peste tot in dulapurile barbatilor in acest sezon. Denimul se intoarce in acest deceniu in topul preferintelor cu un mare entuziast.
Blugi clasici prespalati gri se intorc intr-o gama larga de modele, culoarea prespalata confera acestor modele un autentic simt vintage.
Semnul distinctiv al acestei tendinte denim este o potrivire mai relaxanta si o finisare palida, deci uitati-va bine la culoarea si la firele taieturii.
Blugi clasici gri
Tendinta blugilor rupti se mentine pentru inca un an. Denimul tocit din acest sezon vine in toate formele de margini rupte si albite, depinde de curajul tau ce model vrei sa alegi.
Daca nu vreti sa aratati ca Steven Tyler de la Aerosmith in jurul anului 1984, evitati modelele bine ventilate care sunt cu foarte multe gauri, mai mult decat materialul de blug. Pastrati totul simplu si echilibrati-le in partea de sus cu piese smart casual.

Oferta unica!!! Modele unice de blugi barbati skinny fit fashion 
Blugi tociti modele
Blugi tociti
Blugii albi sunt o corvoara pentru barbati, mai ales in sezonul de gratar și picnic. Insa, daca le purtati fara sa aratati ca un bancher, va va scoate in evidenta pe timpul verii bronzul.
Barbatii au tendinta de a sta departe de denimul alb pentru ca nu-si pot imagina cum s-ar potrivi in garderoba lor. De fapt, in mod surprinzator, denimul alb foarte bine cu alte piese.
Secretul este sa combinati astfel incat sa iasa in evidenta nuantele albe, decat celelalte nuante.
denim alb
Blugii intorsi adauga o forma complet diferita aspectului general. Deoarece tivul celor mai multe perechi de blugi, de obicei, nu se situeaza perfect deasupra gleznei, un tiv intors blugul sa cada dezordonat deasupra pantofului, oferindu-i mai mult un aspect conic.
Blugul intors functioneaza cel mai bine pe denim rigid, care va retine mai usor tivul. Incercati cu o pereche de blugi indigo alaturi de o pereche de ghete, pe timpul rece, iar adidasi in restul timpului.
blugi intorsi
modele de blugi intorsi